5 німецьких вживаних автомобілів не старше трьох років, які варто купити

Німецький автопром заслужено вважається одним з кращих у всьому світі. Він випускає надійні, красиві і різноманітні машини, які може собі дозволити будь-хто (варіанти знайдуться для всіх).

Є і дорогий «бізнес-клас», і вельми бюджетні варіанти простіше. Редакція підготувала п’ятірку старих німецьких автомобілів, які є кращими в своєму класі.

5. Audi A3

Зовсім невелика машина, особливо в порівнянні з іншими європейськими варіантами. Є надійним авто, яке може дати пасажирам необхідний комфорт, а водієві – чуйне управління, з яким легко впоратися.

Високий рівень безпеки забезпечується сталевим кузовом, жорсткою підвіскою і надійними амортизаторами. Варто відзначити, що найпотужніший варіант даного авто (143 кінських сил) споживає всього 4,5 літра на 100 кілометрів шляху.

Загалом, надійна, компактна і економічна машина, яка ідеально підходить під міські умови.

4. Volkswagen Polo

Найпопулярніший автомобіль, який має купу переваг. Він став справжньою сучасною класикою, і не дарма!

Габарити машини невеликі, прийнятна витрата палива, невисока ціна, хороша маневреність і висока продуктивність. Що ще потрібно для повного щастя міського їздця?

Машина є досить безпечною. Причому, це стосується не тільки аварійних ситуацій – завдяки оцинкованому покриттю, іржа не буде для вас проблемою.

Стандартний автомобіль для будь-якої людини.

3. Volkswagen Golf

Ймовірно, один з кращих сімейних автомобілів в принципі. Динамічний і солідний варіант для тих, у кого є діти.

Модульна система, що встановлена ​​на дане авто, дозволила полегшити його масу, а, отже, і зменшити витрату палива і збільшити здатність до маневрування. Крім того, ваш «Гольф» не буде турбувати іржа більше 10 років, завдяки оцинкованому покриттю.

Великий кузов, потужний двигун і хороша керованість – ось, що чекає кожного нового власника Volkswagen Golf. Це стосується і вживаних варіантів.

2. Volkswagen Touran

Volkswagen уже більше півстоліття славиться своїми мінівенами. Ось і цю модель люди не обходять стороною, тому що знають, що вони отримають хороше авто, яке покриє всі їх запити.

За останні роки, модель Touran кілька разів займала призові місця в різних номінаціях, а також з продажу в своєму класі. Різні стабілізатори, АБС і система курсової стійкості дозволять забезпечити надійне управління і безпечне перевезення вантажів і пасажирів.

Хороший, надійний і місткий варіант для сім’ї.

1. Audi Q7

Популярний і надійний кросовер, який зміг посунути всіх своїх конкурентів.

Потужний двигун, прекрасні ходові характеристики і відмінне оснащення – ось, що зробило Q7 лідером в своєму класі.

Тут навіть нема чого говорити. Чудовий варіант для любителів схожих моделей. Зрозуміло, варіант не з дешевих, але свою ціну він повністю виправдовує.


Не пропустіть