Розсекречені ціни та комплектації оновленого Skoda Superb (Фото)

Дилерські центри чеського концерну Skoda в британських автосалонах приступили до прийому попередніх замовлень на модернізований Skoda Superb. Флагманська модель з Чехії продається в двох варіантах кузова: ліфтбек і універсал, які виставлені на продаж від 24 655 і 25 975 фунтів стерлінгів.

Виробник передбачив шість модифікацій, з двома бензиновими і двома дизельними агрегатами. Уже в первинній модифікації S з бензиновим або дизельним агрегатами з робочим об’ємом на 1,6 літрів модель отримала світлодіодну оптику, кліматичну установку на два рівня, брендову мультимедійну систему з можливістю керувати деякими функціями голосом.

У наступних варіаціях первинне оснащення доповнено переднім і заднім датчиками парковки, дисками коліс розмірністю на 17-, 18- або 19 дюймів, інтелектуальним круїз-контролем, матричною оптикою, електроприводним багажним відділенням, модулем Wi-Fi, підігрівом крісел. Внутрішній простір обтягнутий натуральною шкірою і алькантарою.

Найбільш дорога модифікація під назвою Laurin & Klement може похвалитися ще і наявністю передніх крісел з вентиляцією і масажем, навігацією, підсвічуванням інтер’єру з світлодіодів, клімат-контролем на три зони, пакетом унікальної обробки Skoda Dynamic і максимальною акустичною системою Canton.

Лінійка моторів, як і раніше, включає два дизельні агрегати 1.6 TDI потужністю на 120 кінських сил і 2.0 TDI, вичавлюють 150 або 190 «коней», а також два бензинових двигуна – 1.5 TSI потужністю на 150 “конячок” і 2.0 TSI, що видають 190 або 272 кінських сил. У парі з ними працює шестиступінчаста механічна коробка передач і роботизовані трансмісії DSG з двома «сухими» або «мокрими» зчепленнями в залежності від агрегату. Повнопривідна система передбачається за замовчуванням виключно в дорогих варіаціях, в інших – в ролі опції.

Гібридна модифікація Superb iV функціонує на платформі 1,4-літрового бензинового турбированного агрегату TSI потужністю на 145 кінських сил і 116-сильного електричного мотора, який буде додано пізніше.


Не пропустіть