Рідкісний Lamborghini Countach 1984 року пустять з молотка (Фото)

Lamborghini Countach одного з найбільших гонщиків планети Маріо Андретті виставлений на торговому майданчику Motor Car Gallery.

Андретті – єдиний власник рідкісного екземпляра. Його резюме, безсумнівно, посилить ажіотаж навколо Countach 1984 года, оскільки гонщик є неодноразовим чемпіоном і переможцем Формули 1, NASCAR Daytona 500, 24 години Ле-Мана і Indy 500.

Його червоний Lamborghini Countach з коричневим інтер’єром має деякі деталі, що нагадують, що цей екземпляр належав Андретті: на смужках і на дзеркалі заднього виду зображені особисті логотипи Маріо Андретті.
Якщо всього цього недостатньо для того, щоб похитнути покупців, варто нагадати, що цей Countach також є карбюраторною моделлю, а більш пізні версії Countach вже використовували технологію впорскування. Під капотом спорткара встановлений 5,0-літровий V12 потужністю 371 к.с.

Згідно з інформацією про товар, цей автомобіль був частиною автопарку Lamborghini Андретті. Зоряний гонщик також володіє Diablo, Murcielago, Aventador і ювілейною моделлю Countach 1989 року. Цей автомобіль зазнав повної реставрації, а двигун, який був знятий в процесі, як кажуть, звучить як новий.


Не пропустіть