Новий позашляховик Mitsubishi: можливо такий буде наступний Pajero (Фото)

Автовиробники все частіше стали лінуватися, розробляючи свої концепткар. В основному, все починається з амбітних обіцянок, а закінчується просто збільшеними колесами або зміненими матеріалами салону. Однак компанія Mitsubishi пішла далі, нагадавши нам, яким має бути справжній автомобіль майбутнього. Позашляховик з відкритим верхом і вражаючою потужністю був представлений на виставці в Токіо, яка відбулася днями. Цей великий позашляховик від Mitsubishi посіяв надію: невже японці готують нове покоління Pajero?

У електромобіля під назвою Mi-Tech Concept не буде ні даху, ні дверей. Судячи з усього, авто планують зробити розміром з невеликий позашляховик, а всю його міць ви зможете випробувати на бездоріжжі. Живити концепткар планують від чотирьох електродвигунів (по одному на кожне колесо), які можна буде заряджати як від мережі, так і від компактного газотурбінного генератора. Крім того, завдяки двигунам змішаного типу, автомобіль можна буде заправляти практично будь-якими видами палива.

Усередині Mi-Tech Concept повинен виглядати досить мінімалістично, а головною фішкою системи управління є дисплей, який використовує технології доповненої реальності. Поки не зовсім зрозуміло, як Mitsubishi збирається це реалізовувати, але на то це і концепт. Сама компанія називає це людино-машинним інтерфейсом. Повідомляється, що за допомогою доповненої реальності водії зможуть переглядати інформацію про стан транспортного засобу, ситуації на дорозі і умов руху.

Про інші специфікації і особливості нам поки не повідомляють, і поки навіть незрозуміло, чи побачимо ми коли-небудь даний концепт на дорогах, але Mitsubishi, постарається зробити все для того, щоб він втілився в реальність.

Звичайно, позашляховик Mi-Tech – це круто, але крім нього компанія представила ще дещо досить цікаве. Мова йде про Mitsubishi Super Height K-Wagon – компактний і незвичайний автомобіль кей-класу. Модель, схоже, буде цілком високою, що дозволить водіям відчувати себе впевненіше в потоці машин. Дизайн K-Wagon нагадує стилі 80-х і 90-х років (а особливо Mitsubishi Delica 4×4), і ми думаємо, що це не випадково. Технічні характеристики цього концепту нам також не розкрили, тому залишається тільки чекати, і, можливо, ми побачимо його на дорогах.


Не пропустіть