«Mercedes» здивував своїм футуристичним концептом (Фото)

Німецький концерн презентував новий концепт на виставці Consumer Electronics Show (CES)

Технологічна виставка в Лас-Вегасі з кожним роком демонструє все більше концептуальних версій неймовірного майбутнього. Компанія «Mercedes» вирішила підкорити серця критиків і глядачів цьогорічного заходу. На виставці німці показали Mercedes-Benz Vision AVTR, який покликаний «розбудити уяву». Саме так на думку творців виглядає авто майбутнього.

Багато вже порівняли концептуальну модель з фільмом «Аватар». Сам концерн не заперечує цього факту, більш того розробники вказують, що модель демонструє зв’язок людини, машини і природи – схожий принцип з людьми На’ві на Пандорі («Аватар»).

Дизайн концепту не схожий ні на один серійний автомобіль. Усередині відсутні звичні органи управління. Ефектний вигляд інтер’єру досягається неймовірним освітленням і унікальними формами.

Сидіння виконані з веганскої шкіри, а підлога виконана з дерева Karuun – матеріалом для його виготовлення служить – ротанг. 33 клапана ззаду виконують функцію аеродинаміки, а для естетичного задоволення створюють імітацію дихання.

У рух незвичайне авто призводить 4 електромотори сумарною потужністю в 470 к.с. Живлення забезпечує АКБ в 110 кВт/год. Сам акумулятор виконаний з матеріалів, які можна використовувати повторно. Запас ходу на одному заряді складе 700 км, швидка зарядка займе 15 хвилин.


Не пропустіть