Volvo опублікувала офіційні фотографії концепт-кара XC40

Офіційна презентація концептуального кросовера Volvo XC40 відбудеться тільки навесні наступного року – на автосалоні в Женеві (Geneva Motor Show 2017). Проте, вже зараз представники шведської марки дражнять майбутніх відвідувачів цієї виставки фотографіями свого нового прототипу, який поки використовує індекс Concept 40.1. На думку наших британських колег, серійна версія XC40 не отримає серйозних змін у порівнянні з концептуальною, так що представлений на зображеннях дизайн є практично остаточним для цієї моделі, пише daily-motor.ru.

Новий кросовер XC40 від «Вольво» був розроблений на платформі CMA. Автомобіль буде оснащуватися 1,5-літровою силовою установкою з декількома варіантами потужності. Новинка також буде продаватися в гібридній модифікації, де отримає під капот 180-сильний мотор і електричний двигун на 75 «конячок».

У «Вольво» підтвердили, що інші компактні моделі «сорокової лінійки» (в їх числі хетчбек і універсал V40) з’являться через деякий час після офіційного дебюту XC40. Хетчбек, за чутками, представлять у вересні 2017 року, а універсал буде показаний на раніше 2018 року. Пізніше універсал отримає позашляхову версію.


Не пропустіть