Представлена ​​«найелегантніша» Mazda всіх часів (Фото)

Так нескромно відвідувачам Токійського автосалону представляють концептуальне чотирьохдверне купе Mazda Vision

З першого речення засмутимо шанувальників японської марки: в серію цей автомобіль не піде ніколи, так що навіть не мрійте отримати велику «Мазду» класу Grand Turismo. Vision Concept – це проект, який створений, щоб довести: маздовці можуть і вміють робити красиві машини.

Наскільки виконано поставлене завдання? На 100%. Концепт виглядає майже бездоганно. Притому команда під керівництвом шеф-дизайнера Икуо Маеда свідомо відмовилася від попсових інструментів на кшталт складних виштамповок і нагромадження ліній. І це чудово!

У подібному мінімалістському стилі японці обіцяють робити всі наступні машини марки. Але які – не кажуть. Хоча зрозуміло, що зараз вирують роботи над новим поколінням «шістки», і показ великого концептуального седана – однозначний натяк на зовнішність наступного Mazda 6.

До речі, автори проекту закликають звернути увагу, що Mazda Vision Concept нагадує елегантне купе Mazda Luce Rotary Coupe 1969 року. І щиро пишаються цим фактом, усіма силами підкреслюючи: ефектні авто – їх давній коник.


Не пропустіть