Infiniti заінтригував кросовером з новим фірмовим дизайном (Фото)

Японський бренд має намір показати концепт, який дасть уявлення про майбутнє фірмового стилю марки і нової платформи для електромобілів.

У Мережі був опублікований тизер новинки, дебют якої відбудеться на автосалоні в Детройті. Автомобіль отримає новий фірмовий дизайн і платформу, розроблену інженерами марки спеціально для електромобілів.

Нагадаємо, що Infiniti планує найближчим часом втілити свої плани по тотальній електрифікації своїх моделей і переходу на гібридні силові установки і електромотори. Таким чином, прототип є предвісником великої електрифікації Infiniti. В його основі лежить нова платформа, що вимагає, за словами компанії, іншого підходу до розробки зовнішнього вигляду автомобілів. Тут присутні нові пропорції, більш просторий салон, напханий допоміжними технологіями.

Відомо, що нова платформа підтримує як повністю електричні автомобілі, так і гібриди з бортовим «подовжувачем ходу» e-Power у вигляді компактного бензинового агрегату. Перші повністю електричні автомобілі марки з’являться вже до 2021 року.


Не пропустіть