Kia показала перший тизер нового кросовера Xceed (Фото)

Kia офіційно підтвердила, що розширить лінійку своїх кросоверів. Компактна модель Xceed буде показана на автосалоні в Женеві в 2019 році.

Як і передбачалося, сімейство Kia Ceed поповниться кросовером. На автосалоні в Женеві, згідно з даними L’Automobile Magazine, Kia покаже компактний кросовер Xceed, який буде конкурентом Volkswagen T-Roc.

Офіційно Kia не анонсувала новинку, але тизер вказує на те, що це буде саме кросовер з сімейства Ceed. Але дизайнерський скетч показує далеку від серійної версії машину – приховані дверні ручки, великі колеса, відсутність дзеркал заднього виду видають в малюнку концепт-кар.

Втім, нам дають хороше розуміння про те, як буде виглядати серійний Kia Xceed, шпигунські фотографії новинки. На відміну від яскравого тизера, серійна модель буде більш схожа на трохи збільшений в розмірах 5-дверний хетчбек.

Даних про технічні характеристики новинки немає, але очікується, що під капотом Kia Xceed (ім’я, втім, теж остаточно не підтверджено) будуть 1 і 1,4-літрові бензинові мотори, 1,6-літровий дизель і, ймовірно, гібридна трансмісія сумарною потужністю 204 к.с. Пізніше такий мотор з’явиться на універсалі Ceed Sportswagon (хетчбек Ceed і Шутінг-брейк Proceed його не отримають). Також на кросовері дебютує цифрова 12,3-дюймова панель приладів, яка з осені увійде в оснащення і інших машин лінійки Ceed.


Не пропустіть