Китайська марка скопіювала знаменитий Mercedes (Фото)

Китайська марка Changan представила перші ілюстрації оновленого позашляховика CS55. Для кросовера це вже друге оновлення за три роки, в плані техніки змін не передбачається, а ось дизайн перекроїли істотно. Тепер кросовер став дуже схожим із Mercedes EQC.

Передок повністю переглянутий, тут нова світлотехніка, решітка радіатора тепер єдина з нижнім повітрозабірником, а бампер став ще більш рельєфний. Форму двері багажника згладила модна світлодіодна смужка стоп-сигналу об’єднана з ліхтарями а-ля Porsche, самі ліхтарі тепер двосекційні, а скобоподібні виштамповки під номерний знак, опустилася на бампер. Ілюстрацій салону поки немає, всередині очікується нова архітектура з видозміненою центральною панеллю, виділеним дисплеєм під медіа-систему і нечисленними сенсорними клавішами.

Гамма модифікацій Changan CS55 отримає два бензинових півторалітрових турбомотори, стандартний розвиває 156 сил і 225 Н • м, він же доступний в «м’яко-гібридному» варіанті з електричним двигуном у вигляді стартер-генератора працюючого від 48-вольтової бортової мережі, 16-сильний електромоторчик додає прудкості при прискореннях.


Не пропустіть