В Україні з’явилося авто за 8000 $

Група компаній «АІС» представляє одну з перших новинок автомобільного ринку України в 2016 р – нове покоління ВАЗ Калина універсал – найдоступніший новий автомобіль в кузові «універсал», пише novosti-n.org.

Автомобіль виглядає дуже динамічно за рахунок нового характеру ліній кузова. Піднесений перед з високо розташованими «гранованими фарами», рельєфні колісні арки і бампери. Завдяки їм, автомобіль здається більшим і м’язистим. І це не оманливе враження – ВАЗ «Калина» стала потужною і надійною.

ВАЗ “Калина” дружелюбна до водія і пасажира, якщо не брати до уваги, що виробили її окупанти. Посадка в автомобілі зручна завдяки широко дверям, що широко відкриваться, і великим дверних отворів. Комфортні сидіння, достатній запас простору над головою – ВАЗ «Калина» щедро ділиться почуттям затишку. Ергономіка місця водія побудована за європейськими канонами: логічне і зрозуміле розташування органів управління, висока посадка. Великі дзеркала з низькою підвіконною лінією гарантують відмінну оглядовість.

Мультимедіа з 7-дюймовим екраном і безліччю кнопок, приємне світло-зелене підсвічування в інтер’єрі нового автомобіля суміщають зручність і оригінальний дизайн.

Подушка безпеки водія, починаючи з найбільш доступного виконання. АБС з підсилювачем екстреного гальмування – на всіх автомобілях, починаючи з комплектації «норма». ESC (у виконанні «люкс») – система стабілізації курсової стійкості (сучасна розробка фірми Bosch). При знесенні передньої осі або заметі задньої, система керує кожним колесом окремо для вирівнювання положення автомобіля. Денні ходові вогні в передніх фарах.

Бічні бруси безпеки. Каркас кузова зі сталі підвищеної міцності. Сигналізатор не пристебнутого ременя безпеки водія. Задні підголовники L-подібні – їх можна скласти для поліпшення огляду. Мультимедіа приглушує музику при русі заднім ходом.

Оновлена ​​гамма силових агрегатів і модернізовано шасі. Прихильникові «механіки» припаде до смаку нова МКП з тросовим приводом: чіткість і м’якість перемикань виведені на рівень кращих європейських аналогів. Є модифікація з автоматичною КПП, яка отримала драйверські налаштвання. “Калина” з АКП вміє їхати плавно в економічному режимі, але, якщо потрібно, залишить позаду себе міський потік.

Гамма двигунів потужністю 87 або 106 к.с. дозволяє вибрати автомобіль у відповідності зі своїм стилем водіння. Всі двигуни оснащені полегшеною шатунно-поршневою групою, що підвищує їх потужність і ресурс. Нова підвіска поліпшила керованість, стійкість і комфорт при русі автомобіля. Жорсткість рульової системи збільшена на 25%, а це означає гарну інформативність управління.


Не пропустіть