Opel готовий запропонувати новий трьохрядний паркетник (Фото)

Німецький концерн Opel/Vauxhall займається підготовкою до випуску нового позашляховика, який займе свою нішу вище моделі Grandland X. Нове творіння, ще заховане під щільним шаром маскувальною плівки, днями вперше засвітилося на фонографіях, здобутими шпигунами під час тестових заїздів.

Провідною рисою нової іномарки виявиться зовнішній вигляд, який абсолютно не буде співвідноситися з дизайн-кодом нинішньої лінійки моделей Opel/Vauxhall. Мається на увазі наявність значної за розмірами решітки радіатора, великих повітрязабірників і звужених передніх фар. На кормі ж проглядаються впізнавані по паркетникам Buick ліхтарі, об’єднані між собою тонкою лінією з хрому, спойлер і роздвоєні патрубки вихлопної системи.

Серійного найменування у новинки все ще немає. Очікується, що платформою паркетника виявиться розтягнута база EMP2, що дісталася від французької моделі Peugeot 5008. У лінійку двигунів будуть включені як бензинові мотори з робочим об’ємом на 1,2 літра потужністю на 130 «коней» і на 1,6 літрів на 165 кінських сил, так і дизельні агрегати, здатні генерувати 100 і 180 кінських сил. Полднопріводної системи моделі не надали, так як модель під заводським номером є тільки передньопривідною.

Більш докладних відомостей про цю новинку варто чекати вже найближчим часом, а поки ж автомобільні ЗМІ мають у своєму розпорядженні тільки здобутими фотошпигунів зображеннями.


Не пропустіть