Доступна версія оновленого Mitsubishi Pajero вийшла в продаж (Фото)

Компанія Mitsubishi випустила оновлену версію свого легендарного позашляховика Pajero, яка відрізняється від тієї, що з’явилася в продажу в червні скромнішим оснащенням. Доступна модифікація позашляховика позбулася ряду преміальних опцій, таких як панорамний дах, адаптивний круїз-контроль і система запобігання зіткнень, що дозволило зробити позашляховик більш доступним.

З технічної точки зору дешевий Pajero залишився без змін. Він як і раніше комплектується 3-літровим бензиновим мотором V6, що видає 174 кінських сили потужності при 255 Нм моменту. Зв’язку двигуну становить 5-діапазонна автоматична коробка передач, що працює в парі з повним приводом з блокуванням заднього диференціала.

Вартість доступної версії оновленого Mitsubishi Pajero в Китаї стартує з позначки в 359 тисяч 800 юанів (1 273 000 гривень). За максимальну комплектацію автомобіля просять від 399 тисяч 800 юанів (1 414 000 гривень).

Нагадаємо, що виробництво цієї моделі буде повністю згорнуто до кінця 2019 року. Раніше в Японії була випущена прощальна модифікація позашляховика під назвою Pajero Final Edition.


Не пропустіть