Hyundai показала хетчбек Hyundai i10 нового покоління (фото)

Південнокорейський автовиробник представив хетчбек Hyundai i10 третього покоління. Новинка отримала більш привабливий і динамічний зовнішній вигляд, а також стала порядок більш технологічнішою і безпечнішою.

Перше що кидається в очі, це стрімкий і динамічний силует новинки, цього вдалося досягти за рахунок опущеною на 20 мм даху і розширеного на 20 мм кузова. В цілому дизайн i10 третього покоління виконаний в стилі хетчбека попереднього покоління, де можна виділити масивну решітку радіатора і круглі світлодіодні денні ходові вогні. Крім того, автомобіль отримав набір нових 16-дюймових легкосплавних дисків і доступний в 10 кольорах кузова в поєднанні з контрастним дахом і корпусами бічних дзеркал, забарвлених в чорний або червоний колір.

У салоні нового Hyundai i10 з’явилися інше рульове колесо і мультимедійний комплекс з 8-дюймовий сенсорний дисплей, який вперше підтримує мобільні сервіси Apple CarPlay і Android Auto.

Хетчбек став безпечнішим завдяки таким системам, як автоматичного перемикання з дальнього світла на ближній, утримання в смузі руху, контролю втоми водія і адаптивному круїз-контролю.

Новий i10 буде доступний з двома бензиновими моторами: перший з яких 1,0-літровий 3-циліндровий MPi потужністю 67 к.с. і 96 Нм, а другий 1,2-літровий 4-циліндровий MPi потужністю 84 к.с. і обертовим моментом 118 Нм. Обидва двигуни доступні з двома варіантами трансмісії: 5-ступінчастою МКПП або 5-ступінчастим «роботом».

Світова прем’єра новинки відбудеться вже через тиждень на автосалоні у Франкфурті.


Не пропустіть