Volkswagen підготував новий купеподібний кросовер Tylcon (Фото)

Новинка базується на основі популярного кросовера VW Tayron. Днями в Мережі були опубліковані перші фото серійного SUV під назвою «Tylcon».

Серійний Volkswagen Tylcon багато зберіг від торішнього концепту SUV Coupe. При цьому новинка отримала оригінальний передній бампер і ефектний аеродинамічний обвіс від версії Tayron R-Line. У довжину крос-купе досягає 4 586 мм при колісній базі 2 731 мм. Привід може бути як переднім, так і повним, а в якості силового агрегату пропонується дволітровий турбомотор потужністю 186 або 220 кінських сил. Пару йому складає семиступінчастий “робот”.

Такий кросовер з купеподібним силуетом оснастили віртуальною «приборкою», мультимедіа з великим сенсорним екраном, камерами кругового відеоогляду, оптикою на LED-матрицях і ін. Також новинку можна дооснастити інтелектуальним круїз-контролем, системами моніторингу «сліпих» зон та попередження зіткнень та інше. Публічну прем’єру Volkswagen Tylcon обіцяють організувати найближчим часом, а в продажі крос з’явиться до кінця року.


Не пропустіть