Розкрито повні характеристики нової Skoda Octavia (Фото)

11 листопада компанія Skoda в Празі покаже нове сімейство Octavia, про який всі подробиці не розкриті, але деякі її особливості вже названі.

Журналісти порталу motor1 зібрали воєдино всі дані про Octavia і частина інформації була заснована на різних шпигунських знімках.

Отже, яскравою зміною стане єдиний блок головної оптики нових автомобілів сімейства Octavia. Задні ліхтарі в новому поколінні теж буде змінено. Зокрема, вони будуть заходити на п’яті двері, а таке рішення запозичили у Superb.

Капот в Octavia стане більш фактурним з новими глибокими виштамповками. Бічна частина машини залишиться практично без змін. В цілому в автомобілях збережеться впізнаваний силует, але очікується поява більш складних за формою виштамповок.
На п’ятій двері в ліфтбека і універсала приберуть логотип. Замість нього нижче кромки скла розмістять літери з назвою моделі.

У салоні Skoda Octavia з’явиться цифрова панель приладів, великий екран мультимедійної системи і джойстик керування трансмісією.

Під капотом встановлюватимуть літровий 113-сильний мотор, який стане базовим. Також буде пропонуватися ДВЗ об’ємом 1,5-літра потужність 150 к.с. Такий агрегат вже доступний на Octavia і Volkswagen Golf. Ще в лінійці двигуном будуть 1,6 і 2,0-літрові дизельні мотори і м’який гібрид з 48-вольтним стартер-генератором.

Крім того Octavia стане просторіше і підросте в розмірах.


Не пропустіть