Toyota привезла до України новий елегантний кросовер (фото)

В Україні стартували продажі нового кросовера Toyota C-HR.

Про це повідомляє MMR з посиланням на «Тойота-Україна».

Модель отримала нову гібридну систему з 2,0-літровим двигуном сумарною потужністю 184 к.с. та вдосконалену гібридну систему з 1,8-літровим гібридним двигуном сумарною потужністю 122 к.с..

Toyota C-HR позиціонується, як емоційний, елегантний, прогресивний кросовер для міста – діамант модельного ряду Toyota. Новий Toyota C-HR відтепер оснащений декількома гібридними установками на вибір та новою мультимедійною системою. Вдосконалений дизайн зробив автомобіль ще більш яскравим, спокусливим та помітним у потоці.

Окрім уже звичного для моделі бензинового 1,2-літрового турбодвигуна максимальною потужністю 116 к.с. та гібридної системи з поліпшеним 1,8-літровим двигуном сумарною потужністю 122 к.с., на вибір пропонується нова гібридна система з 2-літровим двигуном Dynamic Force сумарною потужністю 184 к.с. Гібридні версії установок забезпечують низький рівень викидів вуглекислого газу та витрати пального.

Новий Toyota C-HR також отримав новітню мультимедійну систему з підтримкою функції інтеграції смартфонів за допомогою додатків Apple CarPlay та Android Auto.

Новий Toyota C-HR зберіг свій традиційний фірмовий дизайн, а купеподібні лінії й надалі створюють виразний та прогресивний стиль автомобіля. Оновлена версія вирізняється ще більшою вишуканістю, а головна оптика та задні ліхтарі модернізовані з використанням світлодіодної технології преміум-класу. Фари денного світла та поворотні сигнали об’єднані в єдину фронтальну світлодіодну лінію, яка знаходиться у верхній частині фар головного світла. Задні ліхтарі поєднані між собою за допомогою глянсового чорного спойлера.

В арсеналі новинки також мультимедійна система, яка розроблена, щоб забезпечити повну інтеграцію смартфонів з Apple CarPlay та Android Auto.


Не пропустіть