Volvo представила в Україні унікальну модель

Компанія Volvo привезла до України економічну версію моделі FH. Новинка дозволяє економити до 7 відсотків пального на далеких відстанях.

Як повідомили MMR у Volvo Trucks Ukraine, новий Volvo FH Save 7 доступний в Україні з пакетом I-Save. Нова вантажівка призначена для магістральних перевезень та оснащена спеціальним паливним пакетом. Завдяки поєднанню двигуна D13 потужністю 500 к. с., ефективних задніх мостів, багатофункціональної трансмісії і технологій заощадження пального, зокрема оновленої картографічної технології I-See, Volvo FH Save 7 економить до 7 % пального на далеких відстанях.

Новинка обладнана системою I-See, що також дозволяє заощадити пальне. У цій системі використовуються дані про топографію місцевості, за допомогою яких розраховується швидкість і перемикання передач, які забезпечують максимальну економію пального. За рахунок ефективного використання кінетичної енергії, система дозволяє скоротити обсяги споживання пального на 5%. Для забезпечення кращих результатів I-See використовує картографічні дані на базі хмари.


Не пропустіть