Показалася оновлена ​​версія кросовера Porsche Cayenne (ФОТО)

Фотошпигуни, спостерігаючи за випробуваннями нового автомобіля від Porsche на відстані, побачили, що хоча модель і замаскована, щоб бути схожим на поточний Cayenne, але її видає більш спортивна лінія даху і більш широкі арки коліс, пише vnews.agency.

Технічні деталі залишаються невідомими, але модель випустять на тій же самій платформі, на якій побудована Audi Q7 і Bentley Bentayga. Завдяки широкому застосуванню алюмінію і сталі високої міцності, платформа повинна дозволити Cayenne нового покоління бути значно легше, ніж її попередник. Офіційно це не повідомляють, але в деяких непрямих доповідях компанії про моделі, передбачається, що модель знизить свою вагу на цілих сто кілограмів.

Хоча фотографи не змогли підібратися дуже близько, щоб сфотографувати салон автомобіля зсередини, але очікується, що він буде виконаний в стилі другого покоління Panamera. Це означає, що модель може бути обладнана новим кермом, переглянутою комбінацією приладів і новим центральним пультом із засобом управління одним торканням. Варіанти мотора також покриті таємницею, але дійшли до журналістів чутки із заводу вказують, що модель буде пропонуватися в асортименті з шістьма і восьми циліндрами. На вибір, як очікується, буде 2,9-літровий V6 з турбінним двигуном, 4,0-літровий V8 і змінний гібридний варіант з 3,0-літровим двигуном V6. Ми можемо також очікувати дизельний варіант, але про нього поки ще надійшло зовсім мало даних. Оновлений Porsche Cayenne, буде представлений як автомобіль 2018 модельного року, а відбудеться його презентація вже наприкінці наступного року.


Не пропустіть