Розсекретили нове покоління хетчбека SEAT Leon (Фото)

В соцмережі Instagram з’явилися фотографії, на яких показано нове покоління компактного хетчбека Leon. Офіційна презентація новинки 2020 модельного року буде проходити сьогодні, 28 січня.

Сьогодні ввечері іспанська компанія SEAT проведе онлайн-трансляцію світової прем’єри четвертого покоління свого компактного хетчбека Leon, але ми вже зараз можемо розглянути новинку майже у всіх подробицях. Зовсім недавно, в одному з профілів Instagram, з’явилася фотографія, на якій зображений серійний SEAT Leon і без грама камуфляжу.

Задня частина іспанського автомобіля була в значній мірі розкрита опублікованими тизерами напередодні великого дебюту новинки, який запланований на 28 січня. Так що широка світлодіодна стрічка, яка з’єднує задні ліхтарі не повинна викликати великого подиву. Leon є другим SEAT після кросовера Tarraco, який отримає цю дизайнерську фішку.

В цілому, новинка дуже навіть схожа на представлений в 2019 році Cupra Formentor Concept – ідентично практично всі елементи екстер’єру, аж до форми фальшрадіаторної решітки і майже ідентичних фар.

У той час як на даний момент немає зображень інтер’єру новинки, ми знаємо з тізерів і «шпигунських» знімків, що салон нового Leon матиме кілька спільних рис з інтер’єром німецького хетчбека Golf 8 покоління. Обидва ці автомобілі будуть побудовані на базі платформи MQB.


Не пропустіть