Chevrolet обновила великий кросовер Traverse (Фото)

Компанія Chevrolet обновила повнорозмірний кросовер Traverse з трьома рядами сидінь. Після оновлення позашляховик отримав нову оптику, змінив дизайн переднього бампера і решітки радіатора.

Зовні Chevrolet Traverse після оновлення можна відрізнити за більш витягнутим фарам, новим переднім бампером, малюнку задніх ліхтарів, чорної або мідної вставці на хромованій планці кришки багажного відділення і новому дизайну колісних дисків.

В інтер’єрі оновлений Traverse отримав комбінацію приладів з 8-дюймовим екраном. Також доопрацьована мультимедіасистема: розважальний комплекс здатний працювати разом з гаджетами через Apple CarPlay і Android Auto.

У базове оснащення рестайлінгового Traverse входять системи автоматичного гальмування, а також системи контролю смуги і адаптивна повністю світлодіодна оптика.

Chevrolet не розповідає про гамму двигунів моделі після оновлення, так що змін під капотом ми не чекаємо. Можливо, кросовер збереже безальтернативний 3,6-літровий V6 з віддачею 314 к.с. і обертовим моментом 360 Нм, а також 9-ступінчастий “автомат” і систему повного приводу.


Не пропустіть