Audi розсекретила нову версію універсала A6 (Фото)

Новинка обзавелася гібридною силовою установкою.

Німці з Audi представили нову модифікацію універсала A6 Avant останнього покоління з приставкою 55 TFSI e quattro в назві.

Зовні новинку можна відрізнити по пакету доопрацювань S-line з темними елементами дизайну, гальмівним супортам червоного кольору і 19-дюймовими колісними дисками.

Основною відмінністю моделі стала поява гібридної силової установки загальною потужністю 367 к.с. До її складу входять дволітровий бензиновий турбований двигун, який видає 252 сили, а також 142-сильний електромотор, інтегрований в семиступінчасту автоматичну трансмісію.

Живляться агрегати від акумулятора ємністю 14,1 кВтг, розміщеного під підлогою. За інформацією виробника, на електротязі універсал здатний проїхати до 51 км з максимальною швидкістю 135 км/год. Об’єм багажного відділення дорівнює від 405 до 1525 літрів.

У переліку базового обладнання автомобіля з’явилися матричні світлодіодні фари, спортивна підвіска, сидіння з розвиненою бічною підтримкою, а також віртуальна кабіна Audi.

Дилери марки в Європі вже приступили до продажів нового Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro, вартість якого починається від 71 940 євро.


Не пропустіть