Suzuki представила оновлений кросовер Ignis (фото)

Японська компанія оновила свій кросовер Suzuki Ignis, додавши кілька косметичних змін, технологічних особливостей і поліпшену версію 1,2-літрового гібридного силового агрегату.

Зовнішні зміни Suzuki Ignis включають нову решітку радіатора з п’ятьма стрижнями, нові захисні пластини, а також переглянуті передній і задній бампери. Покупці також можуть вибрати один з трьох нових варіантів забарвлення – Caravan Ivory Pearl Metallic, Rush Yellow Metallic і Tough Khaki Pearl Metallic.

Інтер’єр примітний новою цифровою панеллю приладів з чорно-білою окантовкою і двома додатковими квітами внутрішньої обробки – Lazuli Medium Blue Pearl і Medium Grey Metallic. Як і у попередньої моделі, в центрі приладової панелі з’явився 7-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи.

Suzuki також допрацювала 1,2-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун автомобіля, додавши нову систему уприскування палива, нову систему зміни фаз газорозподілу, масляний насос змінного робочого об’єму і електричні форсунки охолодження поршнів – все це, за словами Suzuki, підвищило ефективність силової установки. Показники потужності й крутного моменту складають 82 к.с. і 107 Нм відповідно.

Оновлення також поширилися на гібридну систему Ignis. Технологія є стандартною для всієї лінійки кросоверів, зі змінами, що включають акумуляторну батарею більшої ємності і покращений стартер-генератор з ремінним приводом, який, за словами Suzuki, забезпечить найбільшу економію палива і мінімальні викиди CO2.

Стандартне обладнання оновленого Ignis SZ3 початкового рівня включає в себе 15-дюймові сталеві диски, світлодіодні фари, шість подушок безпеки, дверні дзеркала в колір кузова, електричні передні склопідйомники, заднє захисне скло, кондиціонер і DAB-радіо з можливістю підключення по Bluetooth.


Не пропустіть