Італійці продемонстрували новий прекрасний кросовер (ФОТО)

Компанія Maserati представила в Женеві перший кросовер в своїй історії – Levante. Продажі позашляховика в Європі почнуться навесні. У Швейцарії вартість моделі в базовій комплектації складе 75,9 тисячі франків (приблизно 70 тисячам євро).

Виглядає машина класно! Та й всередині машина хороша – хоча складно очікувати, що дорогий Maserati буде мати простий пластик …

Двигунів поки пропонується два. Найскромніший – це дизель об’ємом три літри, який видає 275 к.с. Це, звичайно, більше, ніж у простого дизельного Cayenne (245 к.с.), але при цьому не дотягує до Cayenne S Diesel (вже 345 к.с.). Крім того, буде бензиновий агрегат з наддувом: 350 к.с або 430 к.с. Знову ж, далеко не рекорд – Cayenne має агрегати потужністю до 570 «конячок». Тому в майбутньому можна чекати розширення лінійки двигунів – італійцям треба випустити машину, яка буде мати 600 або більше кінських сил. З іміджевої точки зору це дуже важливо. Потрібно зробити і гібрид, пише auto.mail.ru.

З інших технічних особливостей можна відзначити 8-ступінчастий автомат, повний привід (буде на всіх версіях), підвіску з керованими амортизаторами.

Загалом, машина обіцяє бути дуже пристойною.


Не пропустіть