Названа дата прем’єри нової Subaru Impreza

Subaru представить серійну Impreza нового покоління 23 березня 2016 року в рамках мотор-шоу в Нью-Йорку. У новому поколінні хетчбек Subaru Impreza стане набагато спортивнішим і агресивнішим, і запозичить деякі стилістичні рішення у концепту, який компанія показувала в минулому році, пише carexpo.ru.

Subaru Impreza стане першою моделлю, побудованою на платформі Subaru Global Platform (SGP). Інженери компанії говорять, що платформа дозволить більш динамічно керувати автомобілем, але при цьому їзда буде більш комфортною і тихою, зі зниженим рівнем шумів і вібрацій. Для того, щоб досягти цього, платформа має низький центр тяжіння.

Impreza повинна стати набагато просторішою – незважаючи на практично однакову з нинішнім поколінням довжину, у хетчбека і седана значно збільшиться колісна база. У новому поколінні Subaru Impreza повинна отримати нові 4-циліндрові двигуни з функцією деактивації одного з циліндрів. Крім того, Subaru має намір представити глобальний гібридний варіант Impreza з силовою установкою, що складається зі звичного оппозитника і електромотора.


Не пропустіть