Двоколісний автомобіль, який не падає

Цю абсолютно футуристичну річ придумало ательє під назвою Lit Motors. Двоколісний апарат з кузовом вміє ніколи не падати – навіть при зіткненні з «переважаючими силами противника», наприклад, автомобілем, пише news.infocar.ua

Стійкість забезпечують два розташованих в районі центру і нижче гіроскопа. Апарат отримав назву С1 і дозволяє користуватися всіма перевагами двоколісної техніки, зокрема, лавірувати в пробках, не ризикуючи при цьому впасти. Взагалі.

При цьому даний двоколісний агрегат – повністю на електричному ходу і здатний розвивати швидкість до 160 кілометрів на годину.

За словами конструкторів, їх С1 може проїжджати без підзарядки відстань до 240-320 кілометрів. А розгін до сотні займає 6 секунд.

Апарат, крім пілота, здатний брати на борт ще одну людину в ролі пасажира, а також деякий вантаж.

Вага апарату – 360 кг. Довжина – 2,8 метра. Ширина – 1 метр. Висота 1,4 метра.

Творці апарату – компанія з Каліфорнії – планують вивести свій болід на ринок вже в найближчі пару років. А забронювати його собі можна вже зараз. Орієнтовна ціна – 24 000 доларів. Забронювати апарат можна за 1 000 доларів або за 2 500. У першому випадку вам дістанеться С1 під порядковим номером від 1001 до 10000, а в другому – від 501 до 1000.


Не пропустіть