Ford Focus збільшують у розмірах

Закордонним автомобільним папарацці вдалося зробити знімки так званого «мула», на якому обкатується шасі майбутнього Ford Focus 2018. Автомобіль був помічений в ході його транспортування. Судячи з фото, американський автовиробник, слідуючи сучасній тенденції в автоіндустрії, має намір зробити нову генерацію моделі більшою за її попередника. Таким чином, варто очікувати, що у нового хетчбека з’явиться більше вільного простору у салоні, чого не вистачало багатьом споживачам, пише automotoclub.info

Зроблені фотошпигуни фотографії демонструють, що Ford Focus в четвертому поколінні отримає не тільки збільшену довжину, але й збільшення у ширині кузова в порівнянні з актуальною моделлю, яка перебуває на ринку з 2010 року. Тестовий «мул» має подовжений кузов, в основу якого ліг Ford Focus третьої генерації.

За інформацією інсайдерів, компактний хетчбек Ford Focus буде представлений виробником у другій половині 2017-го, перед тим як запустити його в продаж в ролі моделі зразка 2018 року. Пізніше повинен з’явитися Focus 2018 в кузові «універсал», який стане ще більш практичним за рахунок збільшення довжини і ширини.


Не пропустіть