«Урал» створив мотоцикл для Дарта Вейдера

Популярна російська компанія «Урал» представила спеціальний мотоцикл з коляскою – Dark Force Limited Edition, який був підготовлений у зв’язку з прем’єрою чергової частини кіносаги «Зоряні війни». Як повідомляється, новий мотоцикл буде випущений лімітованим тиражем з 25 екземплярів, пише famozio.com.

Машина повністю чорна, причому в цей колір забарвлений навіть силовий агрегат, елементи вихлопної системи з керамічним покриттям і фірмові емблеми. Мотоцикл отримав і повністю світлодіодні фари.

32-1-600x445

Двигун буде доступний з іграшковим «лазерним мечем», який став популярним саме завдяки легендарній голлівудській кінострічці. Він буде прикріплений до лівої сторони транспортного засобу для того, щоб бути доступним як для водія, так і для пасажира в колясці.

1447739062-02-2

Ural Dark Force, як звучить повне найменування мотоцикла, обладнаний двоциліндровим двигуном з робочим об’ємом 749 кубічних сантиметрів, що розвиває 41 к.с. і 51 Нм максимального крутного моменту. Двигун комбінується з механічною коробкою передач з чотирма передніми і однією задньою передачею. Як і всі сучасні моделі «Урал», спеціальна версія отримала амортизатори Sachs і гальма Brembo.

Мотоцикл пропонується на ринку США вже з грудня минулого року за ціною від 14 999 доларів. Він збиратися на заводі «Урал» в Свердловській області, де виробляють і інші моделі марки. Відзначимо, що майже всі мотоцикли «Урал» продаються за кордоном – в основному в США, Західній Європі, Австралії і Японії.


Не пропустіть