Mercedes-Maybach випустить позашляховик

На можливість створення нового преміального SUV натякнув член ради директорів Mercedes-Benz Ола Келленіус, пише auto.mail.ru.

Як розповів топ-менеджер в інтерв’ю TopGear, розширення лінійки моделей Mercedes-Maybach за допомогою нового позашляховика безперечно має сенс.

“Тенденції до зростання популярності SUV не зламати. Людям подобається висока посадка, стиль, спортивний імідж автомобіля і щоб все це поєднувалося з практичністю. Я думаю, цей тренд продовжиться”, – Ола Келленіус, член ради директорів Mercedes-Benz.

Келленіус також зауважив, що не бачить можливості випуску нового розкішного SUV на одній з існуючих платформ. «Якщо ми підемо на цей крок, автомобіль буде побудований на платформі нового покоління», – заявив він.

Відзначимо, що розмови про створення розкішного позашляховика під брендом Mercedes-Maybach ведуться давно, і раніше передбачалося, що основу для цього автомобіля дасть Mercedes-Benz GLS. Проте офіційно цю інформацію в німецькій компанії досі не підтвердили, а будь-які подальші подробиці про новинку відсутні навіть у інсайдерів.


Не пропустіть