УАЗ: незважаючи на кризу, оновлений «Патріот» вийде вчасно

«Патріоти» 2017 модельного року почнуть випускатися Ульяновским автозаводом 1 вересня 2016 року, пише auto.mail.ru.

При цьому марку «УАЗ» можна вважати останньою, кого наздогнала криза. Протягом усього минулого року підприємство відчувало себе краще за інших представників російського автопрому, показавши за підсумками року падіння продажів всього на 4,8% при загальному зниженні попиту на 36%.

Однак на цьому тижні стало відомо, що підприємство відзначає великий обсяг непідтверджених заявок від дилерських центрів, їх неготовність розміщувати довгострокові замовлення, а також різке зниження експортних поставок на територію Казахстану (де недавно були введені додаткові обмежувальні заходи на ввезення автомобілів). Подібна ситуація викликала дефіцит замовлень для планового завантаження заводу влітку і восени.

З цієї причини керівництво заводу, «щоб уникнути масових скорочень», розглядає можливість переходу на чотириденний графік. Правда, тимчасово – з 1 червня по 30 листопада 2016 року – і тільки за умови, якщо попит на позашляховики з Ульяновська продовжить падати.

Однак, як повідомив газеті «Панорама УАЗ» Олексій Матасов, заступник генерального директора, директор з виробництва ТОВ «УАЗ», незважаючи на кризу, випуск оновленого «Патріота»,як і раніше, запланований на вересень. Очікується, що позашляховики 2017 модельного року отримають оновлену панель приладів, круїз-контроль, систему стабілізації і, нарешті, водійську і пасажирську подушки безпеки.

“У лютому був запущений у виробництво оновлений старий вантажний ряд, на вересень заплановано випуск «УАЗ Патріот» 2017 модельного року. Упевнений, що стратегія модернізації обладнання та підвищення кваліфікації персоналу, що реалізується сьогодні в ТОВ «УАЗ», дозволить нам запускати нові продукти швидко, якісно і в строк”, – Олексій Матасов, заступник генерального директора, директор з виробництва ТОВ «УАЗ»


Не пропустіть