Новий комерційний фургон Peugeot Expert скоро появиться в Україні

Peugeot Expert нового покоління, світова прем’єра якого відбудеться на виставці комерційного транспорту в Бірмінгемі 2016 року, незабаром з’явиться на українському ринку, пише auto.tsn.ua

У новому фургоні поєднуються компактні зовнішні розміри і значні показники вантажопідйомності в сегменті.

Для клієнтів-професіоналів, які хочуть надати автомобілям особливої ​​виразності, в ролі опції передбачені спеціальні пакети персоналізації.

Вони включають пофарбовані в колір кузова елементи, такі як: передні і задні ремені безпеки, дзеркало заднього виду і бічні панелі, а також хромоване оформлення решітки радіатора. У передньому бампері розміщені LED-фари в хромованому оформленні, що перегукується з рішенням, застосованим в автомобілі Peugeot 508.

Доступний в трьох варіантах довжини і з двома або трьома передніми сидіннями Peugeot Expert пропонує 6,6 м3 корисного простору і 1400 кг вантажопідйомності, а також 4 м корисної довжини.

У версіях Standard і Long довжина автомобіля становить 4,95 м і 5,3 м відповідно. Версія Compact довжиною 4,6 м має обсяг завантаження 5,1 м 3 і вантажопідйомність 1400 кг, а також 3,32 м корисної довжини.

Новий фургон обладнаний сітками для утримання вантажів (відповідно до сучасних вимог європейського законодавства). Ізоляційна скляна перегородка, доступна в ролі опції замість стандартного варіанту, забезпечує акустичний і температурний комфорт, а також додаткову безпеку для пасажирів.

Для підвищення ергономічності і комфорту в поїздках, ця перегородка забезпечує додатковий простір, дозволяючи відкинути спинки сидінь на додаткові 8,5 ° або зрушити їх на 40 мм назад, в порівнянні зі стандартним розташуванням. На додаток до мультимедійної системи новий Peugeot Exper оснащений новим 7-дюймовим багатофункціональним планшетом. На ньому доступні всі послуги, необхідні для полегшення подорожі або процесу водіння, досить доторкнутися до нього чи використати голосове управління. Система розпізнавання голосу забезпечує додатковий рівень безпеки, зокрема при використанні навігації, телефону або медіасистеми, адже водієві не потрібно відривати погляд від дороги.

Новий Peugeot Expert отримав широкий вибір сучасних і ефективних дизельних двигунів BlueHDi стандарту Euro 6 потужністю від 95 к.с./210 Нм до 180 к.с./400 Нм. Такі двигуни демонструють рекордні показники витрати палива і викидів CO 2 в своєму сегменті.


Не пропустіть