У Мережі з’явилися шпигунські фото подовженого BMW X1

У розпорядженні видання Carscoops виявилися шпигунські знімки подовженої версії BMW X1. Прем’єра моделі відбудеться на Пекінському автосалоні, який відкриється 25 квітня, пише gogetnews.info

Зовні подовжений кроссовер буде відрізнятися від короткобазного тільки розміром задніх дверей. Розмір колісної бази новинки в порівнянні зі звичайним X1 збільшиться на 110 міліметрів – до 2780 міліметрів. Наскільки зросте габаритна довжина і наскільки збільшиться простір для задніх пасажирів, поки невідомо. Довжина стандартного X1 становить 4439 міліметрів.

Виробництво подовженого X1 налагодять на спільному підприємстві BMW і компанії Brilliance в Китаї – там же, де випускається звичайна версія. Машина була розроблена спеціально для місцевого ринку, проте в січні повідомлялося, що німецька марка, можливо, буде продавати його в Європі.

Крім того, раніше ЗМІ повідомляли, що в Китаї подовжений X1 буде доступний виключно з дволітровим мотором. За новими даними, в гамму двигунів увійдуть не тільки агрегати, які запропоновані для короткого X1 (бензинові та дизельні «четвірки» потужністю від 150 до 231 кінської сили), але і 1,5-літровий трициліндровий мотор, що видає 136 сил.

Орієнтовна ціна подовженого X1 не названа.


Не пропустіть