Дизайнери УАЗа показали кросовер майбутнього

Дизайнери УАЗа, опублікували на своїй сторінці в Фейсбуці версію концептуального кросовера ульянівського автозаводу. Зараз в мережі і так вже є кілька варіантів майбутньої моделі, але варто відзначити, що ця версія не схожа на існуючий Патріот, на базі якого збираються збирати кросовер, пише autonews.com.ua.

Версія концепту відрізняється широкими колесами, незвичайним багажником і має незвичайний і брутальний вигляд. Що стосується офіційної версії, то на заводі поки відмовчуються про можливий зовнішній вигляд кроссовера.

Про початок розробок нового автомобіля, який буде збиратися не на рамній конструкції, як звикли розробники ульяновського заводу, стало відомо ще в минулому році. Модель, судячи з чуток, отримала індекс 3170, і позиціонується як представник С-класу, але з ухилом на позашляховик, щоб кардинально не змінювалася політика заводу. Новинка розрахована на експлуатацію в міських умовах, і не буде конкурувати з Патріотом, який і далі буде збиратися на рамній конструкції.

Кросовер отримає менш потужний мотор і шестиступінчасту коробку передач, яка зараз знаходиться в стані розробки.

Керівництво повідомило, що крайній термін виходу новинки, 2020 рік, але на УАЗі думають, що якщо не відбудеться ніяких непередбачених подій, автомобіль з’явиться значно раніше.

20857-dizaynery-predstavili-koncept-novogo-krossovera-uaz


Не пропустіть