Вперше помічений довгоочікуваний пікап Mercedes-Benz

Пікап Mercedes-Benz, який заінтригував громадськість з того моменту, як компанія оголосила про його виробництво, потрапив в об’єктиви фотошпигунів. Новинка щільно покрита камуфляжем, що дає привід припускати про суттєві зміни в екстер’єрі автомобіля. Офіційна прем’єра пікапа повинна відбутися в жовтні у Франції, а виробництво заплановано на кінець наступного року, пише trucksale.ru.

Поки про пікап є в основному неперевірена інформація. Достовірно відомо лише, що концепт побудований на базі автомобіля Nissan Navara. Цю інформацію раніше офіційно підтвердили в компанії. Однак матиме деякі конструктивні відмінності з вказаною моделлю. Зокрема, розробники забезпечать його розширеними задніми крилами і широкою задньою колією.

Експерти впевнені в тому, що в плані силових агрегатів компанія віддасть перевагу дизельним і бензиновим моторам з чотирма або шістьма циліндрами. Можливо, що виробник запропонує клієнтам і гібридні моделі.

У плані обробки очікується, що в екстер’єрі пікапа будуть використані дорогі матеріали, що підкреслить стиль, властивий автомобілям бренду Mercedes-Benz. Внутрішнє оздоблення буде відрізнятися для різних категорій замовників, відповідно, буде стандартна версія і варіант для тих, хто вважає за краще розкіш. У другому випадку оснащення буде більш високого рівня.

thumb900xr_f054e

glt-spyshots1jpg_small

glt-spyshots3jpg_small

glt-spyshots5jpg_small

glt-spyshots13jpg_small


Не пропустіть