Skoda готує компактний кросовер

На даний момент чеська компанія направила велику частину зусиль на створення і просування позашляховика, прототип якого був представлений цієї весни в ході Женевської автовиставки, а серійна модифікація з’явиться вже восени. Зате наступна модель стане не тільки більш компактною, ніж нинішня, а й надійде на китайський ринок, пише autoprivat.com.ua.

Протягом 2-х років чеський концерн має намір продемонструвати новий кросовер, який за габаритами буде поступатися сучасній модифікації Yeti. Ця модель призначається для китайського споживача. Причому її складанням будуть займатися місцеві фахівці на заводі, розташованому на території Піднебесної. Це підприємство є спільною власністю головного концерну Volkswagen і китайської компанії SAIC. Відзначимо, що альянс раніше повідомив про намір вкласти в розвиток автозаводу близько 2-х мільярдів доларів.

Надалі новий кросовер від Skoda може з’явитися і на інших ринках. При цьому основним для виробника поки залишається європейський. У разі виходу цього позашляховика, модельний ряд кросоверів чеського концерну буде представлений 4-ма автомобілями, в число яких увійде анонсований Kodiak.


Не пропустіть