Новий Peugeot 3008 показали офіційно (Фото)

Французький автовиробник розсекретив кросовер нового покоління

Публічний дебют нового Peugeot 3008 відбудеться лише восени цього року на Паризькому автосалоні. Однак уже сьогодні французи розповіли основні нюанси нової моделі і поділилися фотографіями новинки.

Як можна переконатися по знімках, при зміні поколінь Peugeot 3008 остаточно став кросовером і приміряв на себе стиль, заданий концептом Quartz. Найбільше Peugeot 3008 схожий на оновлений кросовер 2008, показаний на Женевському автошоу. В основі нового кросовера лежить нова платформа EMP2, спільна з хетчбеком 308. Однак наскільки змінилися габарити кросовера, поки що не повідомляється.

У салоні нового Peugeot 3008 ключовим елементом стала передня панель i-Cockpit. Управління системами автомобіля, навігацією, телефоном і додатками здійснюється за допомогою 8-дюймового сенсорного дисплея і шести клавіш. Крім того, автомобіль отримав приладову панель з 12,3-дюймовим екраном з високою роздільною здатністю.

Також творці обіцяють наявність різних дорогих опцій – наприклад, передніх крісел з функцією масажу, великий панорамний дах, функції голосового управління і бездротової зарядки для телефону.

В Європі бензинова лінійка двигунів нового Peugeot 3008 буде представлена ​​1,2-літровим 130-сильним турбомотором і 1,6-літровим двигуном, що розвиває 165 к.с. Також покупці зможуть отримати дизельні двигуни об’ємом 1,6 (100 і 120 к.с.) і 2 літри (150 і 180 к.с.). Трансмісії – 6-ступінчаста механіка або 6-ступінчастий автомат.

Позашляхові можливості моделі будуть забезпечувати системи Advanced Grip Control з п’ятьма режимами (звичайний, сніг, бруд, пісок, ESP OFF) і система допомоги при русі під великим нахилом Hill Assist Descent Control (HADC).

Старт європейських продажів автомобіля запланований на жовтень 2016 року. Про ціни поки не повідомляється.


Не пропустіть