Ferrari випустить гіперкар LaFerrari Spider в 2017 році

Італійський автогігант Ferrari має намір випустити в наступному році свій новий гіперкар – LaFerrari Spider. Новинка буде являти собою гіперкар, який отримає відміну від купе LaFerrari у вигляді нового жорсткого даху, дизайн якого поки ще не спроектований, пише daily-motor.ru

Примітно, що дана модель поки ще до кінця не розроблена, проте італійці вже відкрили старт прийому замовлень на придбання цієї новинки.

Spider-версія гіперкара LaFerrari може отримати кузов «тарга» за аналогією зі своїм конкурентом Porsche 918 Spider. Проте, остаточне рішення з цього питання – поки не прийнято.

Що стосується технічного оснащення новинки, то воно залишиться колишнім. Автомобіль буде комплектуватися 6,3-літровим атмосферним мотором V12, а також електричним двигуном. Сумарна потужність цієї установки складе 963 кінських сили, що дозволить новинці розганятися з місця до першої «сотні» всього за 3 секунди.

«Спайдер» LaFerrari буде випущений обмеженим тиражем в 200-250 примірників. Вартість одного такого автомобіля складе 3 мільйона 500 тисяч доларів.

Офіційна презентація відкритої версії спорткара Ferrari LaFerrari відбудеться на одному з автосалонів наступного року.


Не пропустіть