АвтоBA3 покаже три нові машини

На майбутньому московському автосалоні компанія АвтоВАЗ покаже три нові машини. З них дві версії хетчбека Xray – Cross і Sport і спортивну версію Vesta, як пише Колеса.ру. Однак демонстрація даних моделей не означає, що ці автомобілі незабаром варто очікувати в автосалонах.

Компанія АвтоВАЗ збирається на майбутньому в серпні Московському автосалоні представити на суд публіки три нових автомобіля. Як стало відомо з джерел на автозаводі, хетчбеки отримають «позашляховий» обвіс кузова і збільшений дорожній просвіт. А спортивна версія автомобіля буде відрізнятися більш агресивною архітектурою. Також передбачається, що новинки будуть оснащені оригінальними колісними дисками. Відомостей про те, чи буде у Lada Xray Cross повний привід, поки немає. Однак раніше керівництво автозаводу запевняло, що це може статися вже в 2017 році. Як було зазначено раніше, концерн запатентував нову назву Xray X, цілком ймовірно, що його планується присвоїти повнопривідній версії хетчбека.

Відзначимо, що спортивна версія автомобілів буде серійно випускатися з двигуном потужністю 150 кінських сил. А ось роботи по створенню Lada Xray Cross поки заморожені. Як кажуть в компанії, причина – оптимізація фінансових потоків.


Не пропустіть