Mitsubishi представила зображення нового кросовера

Розробники з компанії Mitsubishi представили широкій аудиторії свою нову модель кроссовера MPV. Автомобіль буде представлений в широкій колірній гамі, яка буде включати в себе не тільки строгі темні тони, а й червоний, жовтий і навіть салатовий.

Новинка дуже сильно нагадує представлений роком раніше концепт eX. Все ті ж вузькі фари, Х-подібна решітка радіатора, однак є і відмінності: видозмінені колісні арки, інші задні ліхтарі, рейлінги.

Кросовер буде мати двигун об’ємом 1,6 л потужністю 157 кінських сил. Шестиступінчаста механічна КПП з електронним регулятором режиму зчеплення дозволить налаштувати перемикання передач індивідуально для кожного водія. Також планується випустити лімітовану серію, оснащену додатковим електродвигуном.

Замість звичних дзеркал заднього виду буде система спостереження, яка буде виводити всю інформацію на центральну консоль.

У салоні буде шість пасажирських сидінь, що неодмінно порадує тих покупців, у яких велика сім’я.

Офіційний старт продажів кросовера стартує в Індонезії 11 серпня. В даний час про вартість автомобіля та можливості його появи на інших ринках не повідомляється.

Mitsubishi-Crossover-MPV-Concept-1


Не пропустіть