Китайці зробили клон кроссовера Acura MDX

Китайська марка Jinbei, що належить компанії Brilliance Auto, представила серійну версію нового кросовера, який зовні виявився точною копією дорестайлінгового Acura MDX.

Новинка отримала назву Jinbei Die Zi. Довжина позашляховика складає 4745 міліметрів, ширина – 1856 міліметрів, висота – 1710 міліметрів, розмір колісної бази – 2725 міліметрів. У дорестайлінгового кросовера Acura MDX ці параметри складають 4935 міліметрів, 1960 міліметрів 1730 міліметрів і 2825 міліметрів відповідно.

Кросовер Jinbei Die Zi буде пропонуватися з бензиновим турбованим двигуном об’ємом 1,5 літра і «атмосферником» об’ємом 1,8 літра. Потужність моторів поки невідома. Трансмісія поки одна – шестиступінчаста механічна коробка передач. Кросовер буде доступний як з переднім, так і з повним приводом.

У список оснащення китайського позашляховика увійшли: кнопка запуску двигуна, кондиціонер, круїз-контроль, панорамний люк, парктронік і мультимедійна система з сенсорним екраном.

Старт продажів Jinbei Die Zi на домашньому ринку запланований на листопад поточного року. Вартість новинки автовиробник оголосить ближче до старту продажів. Передбачається, що модель буде на порядок дешевше Acura MDX, який в Китаї продається за ціною від 739 тисяч юанів.

picture-115

http://telegraf.com.ua/


Не пропустіть