Volkswagen розсекретив Crafter нового покоління

Слідом за ескізами Volkswagen Crafter німці нарешті представили офіційні фото нового покоління комерційного мікроавтобуса. Він надійде в продаж в трьох варіантах довжини і трьох варіантах висоти, а також з переднім, заднім або повним приводом 4MOTION.

Як ми вже писали раніше, найбільш економічна модель зможе похвалитися коефіцієнтом аеродинамічного опору 0,33, що непогано для автомобіля таких габаритів. Крім того, всі Crafter переведені з гідро- на електропідсилювач.

Для нового покоління Volkswagen Crafter розроблений новий 2,0-літровий турбодизель серії EA 288Nutz, який будуть пропонувати в чотирьох варіантах форсування: 102, 122, 140 і 177 к.с. Найпотужніший агрегат отримав два турбонагнітачі, на вибір клієнтам запропонують механічні та автоматичні трансмісії. Всі мотори відповідають екологічному стандарту Євро-6.

Залежно від комплектації в списку оснащення моделі значаться система стабілізації, адаптивний круїз-контроль, система гальмування після аварії, система подавлення бічних кренів при пориві вітру, а також система стабілізації причепа.

http://www.cars.ru/


Не пропустіть