Експерти Ferrari працюють над створенням нового гіперкара

Стало відомо, що інженери легендарної італійської компанії Ferrari в даний час активно займаються створенням нової моделі гіперкара, який зможе здивувати своїми неймовірними технічними показниками, пише oane.ws.

Зокрема, модель виявиться ще більш “багатою” і представницькою, ніж попередники. Однак розробники мають намір поліпшити швидкість і потужність гіперкара нового покоління. У свою чергу, автомобіль буде створений на новітній платформі, що не має аналога у попередників. Саме завдяки таким важливим показником стане можливим зменшити масу на 15 відсотків. Комфорт для водія підвищать поліпшеною шумоізоляцією, яка навіть на високій швидкості збереже ідеальну тишу в салоні.

Деякі експерти вже прогнозують високий успіх гіперкара, однак для більш об’єктивної оцінки залишається почекати офіційних коментарів від виробника. У свою чергу, компанія не має наміру відмовлятися від деяких моторів, продовживши роботу по їх модернізації. Новинка буде являти собою гібрид, так як крім потужного 6,2-літрового двигуна отримає також електромотор.


Не пропустіть