Genesis готується вивести на ринок спортивну версію G80 (Фото)

Марка Genesis розповсюдила фото G80 Sport і поділилася новими даними про модель, пише kolesa.ru.

Світова прем’єра передсерійного «зарядженого» седана відбулася в червні цього року на мотор-шоу в корейському Пусані. Зовні від звичайного G80 його спортивна версія відрізняється решіткою радіатора, бамперами і затемненою оптикою. G80 Sport «стоїть» на 19-дюймових дисках.

У салоні новинки встановлені спортивні рульове колесо і крісла, передня панель виконана з карбону, на педалях є алюмінієві накладки, а стеля оббита чорною замшею. У сидінь оббивка з чорно-синьої шкіри з перфорацією.

Першими «заряджений» седан отримають корейці – Genesis G80 з’явиться на домашньому ринку найближчим часом, дилери вже приймають попередні замовлення. У Південній Кореї спорт-седан запропонують з бензиновим твін-турбо двигуном V6 об’ємом 3,3 літра потужністю 370 к.с., що працює в парі з восьмидіапазонним «автоматом».

Спортивна модифікація буде доступна з системою повного приводу HTRAC і адаптивною підвіскою. У список устаткування Genesis G80 Sport також увійшли панорамний люк і комплекс систем безпеки Smart Sense.


Не пропустіть