Салон великого кросcовера Volkswagen Atlas став зразком ергономіки (Фото)

Представлений днями кросовер Volkswagen Atlas, який є найбільшою моделлю німецької марки в цьому класі, вже в стандарті буде 7-місний салон. У автовиробника запевняють, що він не тільки найбільший серед конкурентів, але і дуже ергономічний.

Atlas найбільший кросовер Volkswagen, а також найбільша модель концерну, розроблена на модульній платформі MQB. На цій архітектурі побудовані численні моделі Audi, Skoda, Seat і, звичайно, VW. Зокрема, вона лежить в основі набагато меншого за розмірами кросовера Volkswagen Tiguan нового покоління, а також средньорозмірного паркетника Skoda Kodiaq, який недавно був представлений.

Однак повернемося в салон. Він дійсно дуже добре прорахований. Чого тільки варті 18 підстаканників.

Генріх Вобкен (Hinrich Woebcken), глава Volkswagen North America, кажучи про салон «Атласа», зауважив, що той «просто величезний».

Великий салон привертає споживачів в США, а саме на цей ринок, перш за все, націлений кросовер. Зокрема, інтер’єр новинки за обємом поступається тільки салону GMC Acadia. Він не тільки більший показників лідерів продажів в цьому класі – Ford Explorer і Honda Pilot, а й має має дуже хорошу панораму завдяки тонким стійкам.

Конструктори Volkswagen пояснюють, що намагалися зробити зручним доступ до третього ряду сидінь. Крім того, задні пасажири будуть комфортно себе почувати під час подорожі – навіть, як підкреслюється, дорослі на останньому ряду.

Вражають також можливості трансформації сидінь другого і третього рядів.


Не пропустіть