Китайці зробили гіперкар за ціною “Ланоса” (Фото)

Ні, це не новий гіперкар Pagani Huayra Roadster – той ще навіть не представлений. Це його китайська копія! Так, китайці випередили італійських майстрів. Хоча що тут дивного? Раніше місцеві умільці вже створювали репліки і Pagani Zonda, і LaFerrari, пише topgir.com.ua

Спроектував це диво 26-річний китаєць Лю Шенгі. До речі, він не приховує, що черпав натхнення в дизайні Pagani і Ferrari Творець мабуть не дуже довго думав над назвою, а підібрав гучне і лаконічне ім’я – Supercar.

Як і личить суперкару, китайський кабріолет виготовляють повністю вручну. Кузов зі склопластику важить всього 200 кг. До речі, дзеркала заднього виду запозичені у Chery QQ. Цікава деталь: ззаду встановлений лазер, що проектує зображення на асфальті.

В обробці салону Supercar використані шкіра і алюміній. Враховуються будь-які побажання клієнта, тому двох однакових Supercar просто не існує.

Але найбільше дивує силова установка клону Pagani Huayra. Почнемо з того, що це електромобіль. Базова версія оснащена мотором потужністю аж 4 к.с .: вона здатна розігнатися до 40 км/год і проїхати 80 км без підзарядки.


Не пропустіть