З’явилися свіжі фото оновленого Mercedes-Benz C-Class

Новий седан Mercedes-Benz C-Class проходить завершальну стадію дорожніх тестів. Шпигунські знімки новинки з’явилися на сторінках зарубіжного автомобільного видання Carscoops.

Судячи з опублікованих фото, значних змін в дизайні кузова оновленого Mercedes-Benz C-Class очікувати не варто. Про це говорить мала кількість камуфляжу, який приховує окремі елементи екстер’єру новинки. Поряд з цим слід зазначити, що рестайлінговий Mercedes-Benz C-Class отримає оновлену головну оптику і задні освітлювачі, а також дещо видозмінений передній бампер.

Що стосується списку оснащення. То тут зміни можна назвати більш істотними. Як повідомлялося раніше, новий Mercedes-Benz C-Class отримає новітню продуктивну мультимедійну систему, а також мультифункціональний рульове колесо з сенсорними кнопками.

Очікується, що новий Mercedes-Benz C-Class в моторному відсіку буде мати 2,0-літровий турбодизель V4. Згідно з даними інших джерел, модель обзаведеться рядним бензиновим мотором з шістьма циліндрами. Публічна прем’єра нового Mercedes-Benz C-Class відбудеться в рамках автосалону у Франкфурті, який відкриється 14 вересня нинішнього року.


Не пропустіть