Китайська копія Volkswagen Cross Coupe отримала нову версію (Фото)

Китайський купеподібний кросовер Zotye X7, ідентичний моделі Volkswagen Cross Coupe GTE, отримав модифікацію з новою трансмісією. Менеджери бренду Zotye в даний час готуються вивести нову версію на світовий авторинок.

Серійне виробництво крос-купе Zotye X7 стартувало ще в жовтні 2016 року, але автомобіль пропонувався на китайському ринку тільки з «механікою». Відтепер споживачам також запропонують версію з роботизованою коробкою передач. Таким чином, мотори об’ємом 1,9 і 2,0 літра будуть поєднуватися з 6-ступінчастою роботизованою трансмісією з двома зчепленнями.

Відзначимо, що Volkswagen Cross Coupe GTE, який дебютував два роки тому на автосалоні в Детройті, так і не почали випускати серійно, при цьому фахівці китайської компанії створили копію моделі на основі концепткара.

Китайський клон доступний за ціною від 15 279 доларів, а мінімальна вартість нової версії складе 17 500 доларів. Нагадаємо, що компанія Zotye представила оновлений седан Z500, який почнуть реалізовувати під новою назвою – Z560.


Не пропустіть