Продемонстрували оновлений Porsche 911 GT3

У Женеві Porsche представила модернізовану версію трекового спорткара

Хвиля поновлення сімейства Porsche 911 нарешті дійшла і версії GT3. І головною інтригою залишався двигун – чи залишать йому атмосферник або перейде на турбонаддув? Автосалон в Женеві поставив крапку – GT3 зберіг високо оборотну концепцію!

Але сам мотор новий, об’ємом 4 літри і потужністю 500 к.с. (Як у GT3 RS), тому розгін до сотні скоротився до 3,4 секунди, а максимальна швидкість зросла з 315 до 318 км / год. Зрозуміло, з семиступінчастим роботом PDK. І якщо раніше у шанувальників GT3 не було інших варіантів, то тепер адепти механіки тріумфують – можна замовити купе зі старою-доброю «ручкою». Правда, спринт «0-100» такий GT3 проходить вже за 3,9 секунди, але хіба цей вибір не заради відчуттів і емоцій?

Як і раніше, у 911 GT3 більш жорстке шасі, яке занижено на 25 мм в порівнянні з 911 Carrera S, і поворотна задня вісь. А в салоні з’явиться кермо від 918 Spyder і новий комплекс PCM з підтримкою Apple CarPlay, Android Auto і додатком Porsche Track Precision – воно дозволяє не тільки засікати час кола, а й знімати «онборд» і аналізувати параметри проходження траси: прискорення, кут повороту керма, ступінь натиснення на педалі газу і гальма.


Не пропустіть