Продемонстрували “заряджену” Toyota Yaris (Фото)

Toyota вирішила зарядити свій компактний хетчбек Yaris як треба, щоб виступити в одній лізі з Ford Fiesta ST, Peugeot 208 GTi і Volkswagen Polo GTI

Для цього залучили контору Gazoo Racing, яка відповідає за гоночні проекти концерну Toyota. Ці спеціалісти створюють в тому числі і допрацьовані дорожні машини під брендом grMN. Головною подією стала імплантація під капот Яріс компресорного 1.8 потужністю 210 кінських сил.

Для такої дрібної машинки додали потужності спортивні колеса, аеродинамічний обвіс, більш зібрану підвіску і фірмову ліврею grMN. До речі, розшифровується ця абревіатура зовсім нескромно: Gazoo Racing Masters of the Nurburgring!

Є про Yaris і інші новини. Зокрема, всі версії хетчбека отримали підтяжку обличчя, яка виразилася в оновленні світлотехніки і бамперів, а також задніх дверей і дрібниць на кшталт молдингів і коліс. Усередині встановили іншу панель приладів і оновили мультимедійну систему, а також замінили повітроводи на «авіаційні», як у рестайлінгової моделі Corolla. Ах, так, і ще одна новина – двигун об’ємом 1,33 літра замінили на 1,5-літровий, потужністю 110 к.с.


Не пропустіть