Audi презентувала крос-купе Audi Q8 Sport (Фото)

На міжнародному автомобільному салоні в Женеві був показаний прототип спортивної версії купеподібного кросовера Q8, який отримав приставку до назви Sport.

Цей прототип оснащений гібридною силовою установкою, сумарний запас ходу якого складе близько 1 200 км. Потужність гібридної установки, яка представлена ​​бензиновим двигуном з двома турбінами і електронагнітачем, становить 476 кінських сил.

Як ДВЗ виступає шестициліндровий двигун об’ємом три літри, потужність якого становить 450 кінських сил при 530 Нм крутного моменту. Також є один електродвигун, батарея ємністю 0,9 кіловат-години, а в якості трансмісії виступає восьмишвидкісний автомат.

Електромотор у кросовера Audi Q8 Sport здатний тимчасово підвищувати віддачу силової установки на 27 кінських сил. З такою технічною начинкою «заряджений» крос-купе Audi Q8 Sport здатний прискориться до 100 км/год за 4,7 секунди, а максимальна швидкість складе 275 км/год.

У моделі є агресивний аеродинамічний обвіс, адаптивна пневмопідвіска, 23-дюймові колісні диски, а також продуктивні гальма. Серійна версія крос-купе стане на конвеєр в 2018 році, а його заряджена версія з’явиться не раніше 2019 року.


Не пропустіть